Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Kλοπή σε κοσμηματοπωλείο και απόπειρα ληστείας στην Κέρκυρα

Το Σάββατο (17-9-2011), το πρωί καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών Κέρκυρας, κλοπή σε κοσμηματοπωλείο. Ειδικότερα, τρεις άγνωστοι δράστες αφού διέρρηξαν την κεντρική είσοδο του κοσμηματοπωλείου, επιχείρησαν να αφαιρέσουν από την βιτρίνα του...
 καταστήματος χρυσαφικά. Οι δράστες λόγω της ήχησης του συστήματος συναγερμού έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Ενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

 Χθες (19-9-2011) το βράδυ, στις Κουλίνες Κέρκυρας, δύο (2) άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, επιχείρησαν με την απειλή πιστολιού να αφαιρέσουν την τσάντα ενός 56χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, ο ένας εκ των δραστών, αφού επιχείρησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει την τσάντα του ημεδαπού επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε ο συνεργός του και φεύγοντας πυροβόλησε στον αέρα μια φορά.
Οι δύο δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού προς άγνωστη κατεύθυνση. Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών.