Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Τρεπεκλή- Τόμπρου (να πληρώνουν οι δημότες μισθούς υπαλλήλων χωρίς δεξιότητες, αποφοιτους δημοτικού και γυμνασίου; Γιατί; Εσείς τι λέτε; Ολοι χρήσιμοι ε; )

Συνάντηση είχε σήμερα Τρίτη 11/10 με τον Δήμαρχο Κέρκυρας κ. Γιάννη Τρεπεκλή το μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Τόμπρος.
Στη συνάντηση τέθηκαν δύο ζητήματα: Το θέμα των φραγμάτων και το θέμα του προσωπικού του Δήμου.
Για το πρώτο θέμα, λόγω της κρισιμότητας...
της φάσης στην οποία βρίσκεται, τονίστηκε η ανάγκη άμεσων πολιτικών πρωτοβουλιών.
Για το ζήτημα των εργαζομένων στο Δήμο, ο Τάσος Τόμπρος επεσήμανε το γεγονός ότι, με την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας, καταργούνται και οι οργανικές θέσεις αυτών που μπαίνουν σε εφεδρεία. Με ενδεχόμενο το επόμενο κύμα εφεδρείας να συμπεριλάβει τους συμβασιούχους αορίστου χρόνου, κινδυνεύει ο Δήμος της Κέρκυρας να μείνει με το μισό προσωπικό. Έτσι ζητήθηκε από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ η ένταξη όλων των εργαζομένων αορίστου χρόνου στο Δήμο. Ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα γίνει προσπάθεια να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος και ότι περιμένει την έγκριση του νέου Οργανισμού του Δήμου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ώστε να δει το θέμα του προσωπικού.