Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Απογοητευμένα 7 μέλη της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ για την εξωση από τα γραφεία της Μεθοδίου....

Τα παρακάτω μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ δηλώνουμε την απογοήτευσή μας από τις πρωτοφανείς για την ιστορία του κόμματός μας εικόνες έξωσης της Ν.Ε. από τα γραφεία της λόγω μη καταβολής ενοικίων.
Δηλώνουμε επίσης έκπληκτοι δεδομένου ότι, αν και γνωρίζαμε τις δυσκολίες καταβολής των ενοικίων, μόλις λίγες μέρες πριν, σε διευρυμένη...
 συνεδρίαση της Ν.Ε. και μετά από σχετική ερώτηση Γραμματέων Τοπικών Οργανώσεων, η Γραμματέας διαβεβαίωνε ότι είχε εξασφαλίσει τα ενοίκια των 2 τελευταίων μηνών του 2011. Από την τηλεόραση πληροφορηθήκαμε κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Επισημαίνουμε ότι, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, επί θητείας του προηγούμενου Γραμματέα σ. Μπούκα είχε ανατεθεί η αρμοδιότητα των Οικονομικών σε μέλη της Ν.Ε. και, με διάφορες πρωτοβουλίες όπως και με τη μηνιαία συμβολή των μελών της, η Νομαρχιακή ήταν σε θέση να αντιμετωπίζει τα πάγια έξοδά λειτουργίας της.
Δυστυχώς, η νέα Γραμματέας θέλησε να συγκεντρώσει στο πρόσωπό της και αυτή την αρμοδιότητα, με την εξαιρετικά δυσάρεστη κατάληξη για την ιστορική οργάνωση της Κέρκυρας.
Δυστυχώς επίσης, παρότι τα απλά μέλη και οι φίλοι ήταν πάντα πρόθυμοι να συνδράμουν, δεν συνέβαινε το ίδιο και με κομματικά στελέχη που διαχρονικά κατείχαν αιρετές ή μη θέσεις με ανάλογα οφέλη και για αυτό φέρουν ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση..


Επειδή το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα έχει μια ιστορική διαδρομή 37 χρόνων,
Επειδή δεν αξίζει στην Οργάνωσή μας μια τέτοια αναξιοπρεπής κατάσταση,
Επειδή πιστεύουμε ότι το ΠΑΣΟΚ, παρά τις συγκυρίες, διατηρεί πιστά μέλη και φίλους πρόθυμους να συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού,
Ζητάμε την άμεση σύγκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής ώστε να αποφασιστούν πρωτοβουλίες που θα βγάλουν την οργάνωση από αυτή την κατάσταση και θα αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία του τοπικού κομματικού μας φορέα.


Τα Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής


Γερογιάννης Λάκης
Καρατζήμος Αλέξανδρος
Μουζακίτη Μαρία
Περατινός Νίκος
Ρούσσου Λίνα
Σαλβάνος Βασίλης
Σαρακηνός Κώστας




Η παρούσα ανακοίνωση κοινοποιείται προς:
- τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
- τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου
- την Γραμματέα της Ν.Ε.