Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Εχασε έδαφος η ΠΑΣΚΕ στους εφοριακούς

Σας παραθέτουμε, στο παρακάτω γράφημα, τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του κεντρικού συμβουλίου της ΠΟΕ ΔΟΥ, οι οποίες έλαβαν χώρα την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011.



Πύρρειος νίκη της ΠΑΣΚΕ, αφού η μείωση του ποσοστού της, σε σχέση με τις εκλογές του 2008 ανήλθε σε διψήφιο νούμερο. Συγκεκριμένα, ενώ στις εκλογές του 2008 εξέλεξε 17 συμβούλους, στις παρούσες εκλογές εξέλεξε 13.
Δεύτερη αναδείχθηκε η ΔΑΚΕ, με.....
 επίσης μειωμένα ποσοστά και 8 συμβούλους έναντι 11 του 2008.
Τρίτη δύναμη η ΑΣΚΙ με τεράστια άνοδο (5 σύμβουλοι έναντι 2), όπως επίσης σημαντική άνοδο εμφάνισε η ΔΑΣ και εξέλεξε 2 συμβούλους έναντι 1.
Η Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων, στην οποία συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Εφοριακοί Κέρκυρας (Αντι-Δράστε), οι Ανεξάρτητοι Εφοριακοί Ανατολικής Κρήτης, οι Ανεξάρτητοι Εφοριακοί Δωδεκανήσου, ο Ανεξάρτητος σύνεδρος Ιωαννίνων καθώς και η Ανέντακτη Κίνηση Εργαζομένων στις ΔΟΥ Αχαϊας, Ηλείας, Ζακύνθου Κεφαλληνίας, εξέλεξε ένα κεντρικό σύμβουλο και έλαβε ποσοστό 3.91%.
Η Πρωτοβουλία Εργαζομένων εξέλεξε ένα κεντρικό σύμβουλο επίσης.
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων ΔΟΥ καθώς και η Κίνηση Αξιοπιστίας και Δικαιωμάτων Αξιοπρέπειας Εργαζομένων ΔΟΥ δεν εξέλεξαν κεντρικό σύμβουλο.

ΠΗΓΗ:http://anti--draste.blogspot.com