Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Δικάζεται ο Β. Καραβασάκης

Σε δίκη με εξοντωτικές κατηγορίες σύρεται την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη ο Βασίλης Καραβαζάκης, γνωστός αγωνιστής και πρωτεργάτης του κινήματος της νότιας Κέρκυρας ενάντια στη δημιουργία του ΧΥΤΑ Λευκίμμης.
Η δίωξη αυτή χαρακτηρίζεται από μεθόδευση, τεχνάσματα και χρήση αστήρικτων κατηγοριών, στηρίζεται δε αποκλειστικά σε προκατασκευασμένη «μαρτυρία» ενός αστυνομικού.
Με τη δίκη αυτή, η κεντρική και τοπική εξουσία επιδιώκει, αφενός, να...
εκδικηθεί όλους όσοι «τόλμησαν» να υψώσουν τη φωνή τους ενάντια στα σχέδια που υποβάθμιζαν ακόμα περισσότερο την καθημερινή ζωή των κατοίκων της Λευκίμμης, όσους πλήρωσαν πραγματικά με το αίμα τους την ανυποχώρητη και μαχητική στάση τους στεκούμενοι πεισματικά αντίθετοι σε ένα ακόμη έγκλημα κατά του περιβάλλοντος και, αφετέρου, να εκφοβίσει όσους θα έχουν την ιδέα να κάνουν κάτι ανάλογο στο μέλλον.
Στεκόμαστε αλληλέγγύοι στον Βασίλή Καραβαζάκη και σε κάθε γνήσιο αγωνιστή του λαικού κινήματος που με το παράδειγμά τους δέιχνουν ότι εκτoς από την υποταγή υπάρχει και ο δρόμος του ανυποχώρητου και νικηφόρου αγώνα .
Στην περίοδο της πιο βάρβαρης και ολομέτωπης επίθεσης του μαύρου μπλόκ εξουσίας στα διακαιώματα και τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού, η δίκη των αγωνιστών της Λευκίμης πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας.
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ-ΔΕ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ
Συμπαράσταση στον αγωνιστή της Λευκίμης Β. Καραβαζάκη


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00 π.μ. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κέρκυρας