Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Κατάληψη του Δικαστηρίου από δικηγόρους της Κέρκυρας


Ο Δικηγόρος και επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης Γιώργος Καλούδης συμμετείχε σήμερα Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2012 από τις 8 το πρωί στη συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Κτηρίου της Κέρκυρας που κήρυξαν με ομόφωνη απόφασή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας.
Δικαστές, Εισαγγελείς και διάδικοι δεν είχαν πρόσβαση στο κτίριο και όλες οι αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις δεν εκφωνήθηκαν καν. Το κράτος έχασε χρήματα από τις προεισπράξεις δικηγορικών αμοιβών, από ΦΠΑ 23%, από Μεγαρόσημα  και τις μετατροπές των...
ποινών !
 Ήδη ο Γιώργος Καλούδης είχε προτείνει και είχε ψηφισθεί την Κυριακή 19-2-12 από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων ψήφισμα συμπαράστασης στους Δικηγόρους και των Επτανήσων και όλης της χώρας,

 Στη Γενική Συνέλευση των Δικηγόρων που έγινε στο ακροατήριο του Πρωτοδικείου, τόνισε:
1. Για το κράτος ότι είναι μία «Ασύντακτη Πολιτεία».
2. Για τα Ασφαλιστικά Ταμεία ότι οι κυβερνήσεις με τα συγκεκριμένα οικονομικά μέτρα τα οδήγησαν σε πλήρη κατάρρευση.
  Τονίζουμε ότι έγκαιρα και ενώ η κυβέρνηση του Μνημονίου είχε κρύψει ΓΙΑ ΌΛΟ ΤΟ 2010 το Μνημόνιο για να μη το μάθει ο λαός και καταψηφίσει στις περιφερειακές εκλογές τον Νοέμβρη 2010, τους ΠΑΣΟΚΙΚΟΥΣ συνδυασμούς,

Εμείς, κάναμε και ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ τονίζοντας στο Λαό της Επτανήσου τις αρνητικές επιπτώσεις εάν ψηφιζόνταν οι κυβερνητικοί-«ΠΑΟΚΟΚΙΚΟΙ» ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΊ, που θα ήταν επιβράβευση αυτών των εγκληματικών πολιτικών !.


3. Για το νέο Δικαστικό Κτήριο: Οι συνθήκες στο υπάρχον κτίριο είναι άθλιες, πασίδηλο γεγονός.

Ενώ το νέο κτήριο είναι αποπερατωμένο και απομένουν, για να γίνει η εγκατάσταση,… η σύνδεση με τη ΔΕΗ και να…αγορασθεί ο ο εξοπλισμός, απλά πράγματα, δεν τα προχωρά η συγκυβέρνηση ‘ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΌΣ».

Υπενθυμίζουμε ότι τα νέα Δικαστικά Κτίρια Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας θεμελιώθηκαν την ίδια ημέρα, 20-2-200, από τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, της Ηγουμενίτσας  και στις 10 το πρωί, της Κέρκυρας στις 2 το μεσημέρι.
  Το νέο Δικαστικό Κτίριο Ηγουμενίτσας λειτουργεί από 25-2-2003, δηλαδή εδώ και 9 χρόνια, και εγκαινιάστηκε από τους Σημίτη – Πετσάλνικο.

Της Κέρκυρας είναι … σε αναμονή!!!

Αυτή είναι η πλήρης ανεπάρκεια των 3 βουλευτών Κέρκυρας κ.κ. Γκερέκου – Βοσκοπούλου, Δένδια και Χαραλάμπους.