Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας στο Δήμαρχο Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλή

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η Ιατροχειρουργική Εταιρεία στο Δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση του 17ου Τακτικού Συνεδρίου της.
Η επιστολή, που υπογράφουν η πρόεδρος Μαρία Μάνδυλα – Κουσουνή και ο Γραμματέας Γιάννης Ζαβιτσιάνος, έχει ως εξής:...
«Κύριε Δήμαρχε,
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 17ου Τακτικού Συνεδρίου της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα από 27 έως 29 Απριλίου 2012 στην Ιόνιο Ακαδημία, σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη συμβολή σας στην πραγματοποίησή του.
Σας πληροφορούμε ότι ο αριθμός των συνέδρων ανήλθε στους τετρακόσιους (400) και προέρχονται από την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, την Άρτα, το Αγρίνιο, την Πρέβεζα, την Πάτρα, την Αθήνα, τη Θεσ/νίκη, την Κρήτη, τα Επτάνησα και την Αλβανία, συμμετείχαν δε ως ομιλητές καθηγητές από όλες τις Ιατρικές Σχολές της χώρας μας, αλλά και από την Ιατρική Σχολή των Τιράνων της Αλβανίας και το Harvard.
Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου κάλυψε τις απαιτήσεις όλων των ιατρικών ειδικοτήτων, κλινικών και εργαστηριακών και παρουσίασε κατά γενική ομολογία πολύ μεγάλη επιτυχία.
Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή σας σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν στόχο τους, όχι μόνο τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των γιατρών της επαρχίας, που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας, αλλά που συγχρόνως αποτελούν ένα σημαντικό πολιτισμικό γεγονός και τονώνουν και την τουριστική κίνηση του νησιού μας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και ελπίζουμε πάντοτε να σας έχουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας».