Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ευχαριστώ τους Αθηναίους και τον ελληνικό λαό

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω το λαό της Αθήνας και το λαό της Ελλάδας που έστειλε εκτός Βουλής την πρώην Υπουργό Παιδείας. 
Υπενθυμίζω ότι στα "επιτεύγματά" της ήταν να κάνει το εκπαιδευτικό σύστημα...
περισσότερο συγκεντρωτικό, περισσότερο αδιαφανές, περισσότερο αυταρχικό, περισσότερο ανεξέλεγκτο. Κατόρθωσε να μειώσει θέσεις εκπαιδευτικών, να κλείσει σχολεία ως υπεράρφιθμα, να συρρικνώσει μισθούς, να κατεβάσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων της εκπαίδευσης.
Κατόρθωσε ακόμα να ταπεινώσει τουλάχιστον 170.000 πτυχιούχους της χώρας που με εφόδιο το πτυχίο, ή το δεύτερο πτυχίο, ή και τα δήυο ή και με μεταπτυχιακό στο εξωτερικό έμειναν ά νεργοι, ή είναι υποαμειβόμενοι, ή εξορίστηκαν σε άλλες χώρες για να ζήσουν τη ζωή τους αξιοπρεπώς.
Είναι η υπουργός της φωτυπίας, της διάλυσης της παιδείας και της εκπαίδευσης.
Θα μείνει στην ισγτορία της χώρας ως το χειρότερο παράδειγμα που πολιτικού και υπουργού παιδείας αφού σε όλη τη θιητείας της δεν πήρε ούτε ένα ευεργετικό μέτρο για κανέναν εκπαιδευτικό, κανέναν μαθητή ή φοιτητή, κανένα γονιό.
Ευτυχώς ο λαός σταθερά της είπε όχι δύο φορές: Στις 6 του Μάη και στις 17 Ιούνη. Ελπίζω να πράξει το ίδιο και στο μέλλον, αν ποτέ επιδιώξει να ξαναγίνει υπουργός παιδείας για να αποδιαλύσει όσα δεν πρόκανε.....