Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Δύο συλλήψεις στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας

Στην πρώτη περίπτωση, η Βουλγάρα διακινήτρια διευκόλυνε την έξοδο από τη Χώρα ενός ανήλικού υπηκόου Αφγανιστάν προσποιούμενη συγγενικό του πρόσωπο.
Συνελήφθησαν την Παρασκευή (15-06-2012) το απόγευμα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στον Κρατικό Αερολιμένα Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, 50χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, η οποία...
διευκόλυνε την έξοδο από την Χώρα ενός 17χρονου υπηκόου Αφγανιστάν προσποιούμενη συγγενικό του πρόσωπο καθώς και ένας 37χρονος υπήκοος Ακτής Ελεφαντοστού για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.
Στην πρώτη περίπτωση, ο 17χρονος Αφγανός, συνοδευόμενος από την 50χρονη Βουλγάρα, επέδειξε στους αστυνομικούς του διαβατηριακού ελέγχου γνήσιο δελτίο ταυτότητας Βουλγαρικών Αρχών το οποίο ανήκε σε άλλο πρόσωπο. Η 50χρονη, συνόδευσε τον ανήλικο Αφγανό από την Αθήνα στην Κέρκυρα, με σκοπό την προώθηση του στο εξωτερικό έναντι χρηματικού τιμήματος.
Στην δεύτερη περίπτωση, ο 37χρονος υπήκοος Ακτής Ελεφαντοστού εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου στον οποίο επέδειξε πλαστή άδεια διαμονής Γαλλικών Αρχών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.