Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΓΕΡΑΜΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ. ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!!!

"Δεν επιτρέπεται να λέγονται ψέματα στον ελληνικό λαό. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος. Η Ελλάδα ζούσε επί δεκαετίες πάνω από τις δυνατότητές της και δεν έκανε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις", τονίζει ο.. υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και εκφράζει την ελπίδα "το αποτέλεσμα των νέων εκλογών να είναι μια γρήγορα λειτουργούσα κυβέρνηση, η οποία θα μπορεί να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της για την εξυγίανση της χώρας". Σημειώνει πάντως ότι "η χώρα δεν είναι αρκετά ανταγωνιστική για να αποκτήσει το βιοτικό επίπεδο το οποίο οι Έλληνες δικαίως περιμένουν".


ΠΗΓΗ:http://nonews-news.blogspot.gr/


Αυτά είπε ο κ. Σοϊμπλε. Και θα συμφωνήσω απολύτως μαζί του. Αρκεί βεβαίως να σ6υμφωνήσει και εκείνος μέ μένα και να είμαστε δύο καλοί φίλοι. Ετσι λοιπόν:
1. Συμφωνεί ότι η χώρα του πρέπει να πληρώσει την Ελλάδα για...
τις ζημιές του Β! Παγκοσμίου Πολέμου;
2. Συμφωνεί ότι η χώρα του πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα όλα τα κλεμμένα, κατά τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, ελληνικά αρχαία αντικείμενα που έχει στα μουσεία της μαζί με όλα τα έσοδα που έχει εισπράξει από τη λειτουργία τους;
3. Συμφωνεί ο κ. Σοϊμπλε να μηδενιστεί η εισαγωγή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, εργαλείων, μηχανημάτων, φαρμάκων, αυτοκινήτων και γενικώς παντός τύπου οχημάτων, που παράγονται στη Γερμανία και οι αγορές μας εφεξής να είναι προσανατολισμένες στην Ασία;
4. Συμφωνεί ο κ. Σοϊμπλε να μηδενιστούν για πάντα οι εισαγωγές όπλων γερμανικής κατασκευής;
5. Συμφωνεί ο κ. Σόϊμπλε να αποχωρήσουν από την Ελλάδα και να δημευθούν υπέρ της Ελλάδας όλα τα κινητά και ακίνητα στοιχεία τους επί της χώρας και στο εξωτερικό έως την εξόφληση μας, όλων εκείνων των γερμανικών επιχειρήσεων που αναμείχθηκαν σε σκάνδαλα, που κατέβαλαν μαύρο χρήμα σε πολιτικά πρόσωπα και έκλεισαν "δουλειές" στην Ελλάδα,παραβιάζντας την Ελληνική και Κοινοτική Νομοθεσία;


Αν συμφωνεί σε αυτά, εμείς είμαστε έτοιμοι να συμφωνήσουμε σε νέες θυσίες. Αν δεν συμφωνεί σε αυτά, τότε με το συμπάθιο αλλά δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να μας ληστεύουν.
Ασφαλώς γνωρίζει σαν έμεπιρος πολιτικός που είναι ότι οι λαοί της Ευρώπης δεν πολυγουστάρουν τη Γερμανία του.Και έχουν δίκιο. Κάθε φορά τα προβλήματά σας τα λύνατε με πόλεμο. Αυτή τη φορά, θα κάνουμε αυτό ξέρουμε καλά: Θα υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Εχουμε πόλεμο και το ξέρουμε. Θυμηθείτε τι περάσατε στην Ελλάδα. Θα τα ξαναπεράσετε. Αν αυτό είναι που θέλετε και όχι να διευθετήσουμε ειρηνικά το πρόβλημα ΣΑΣ, έχετε κάθε δικαίωμα. ΟΜΩΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΚΑΣΤΕ.