Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Εντυπωσιασμένος από την κερκυραϊκή φιλοξενία ο Γερμανός δημοσιογράφος Giesbert Karnebogen

Ο Γερμανός δημοσιογράφος, Giesbert Karnebogen, ο οποίος πρόσφατα επισκέφτηκε την Κέρκυρα, δήλωσε, μετά την επιστροφή στην πατρίδα του, εντυπωσιασμένος από τη φιλική φιλοξενία, τη γνωριμία με ενδιαφέροντες, όπως σημειώνει, ανθρώπους, καθώς και από την άρτια οργάνωση για τις επαγγελματικές συναντήσεις που....
επιδίωξε και είχε στο νησί.
Αυτό αναφέρει ο Παναγιώτης Σκορδάς, Διευθυντής Γραφείου ΕΟΤ, στη Φραγκφούρτη, σε επιστολή του προς την Εταιρεία Τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ) και το στέλεχος, Σπύρο Θύμη, ο οποίος είχε αναλάβει την παροχή διευκόλυνσης στο έργο του Γερμανού δημοσιογράφου.
Στην ευχαριστήρια επιστολή του, ο κ. Giesbert Karnebogen, προς τον κ. Σκορδά, τονίζει ιδιαίτερα τη συμβολή της Προέδρου των Ξεναγών Κέρκυρας, Σ. Σαββάτη, στην επιτυχή διεξαγωγή των συναντήσεων, καθώς και την προθυμία της να ξεναγήσει τους φιλοξενούμενους στην πόλη, συμπληρώνοντας με τις γνώσεις της και την ευγένειά της τις άριστες εντυπώσεις που αποκόμισαν από την Κέρκυρα.
Σημειώνεται ότι το πλούσιο πληροφοριακό και φωτογραφικό υλικό, καθώς και οι εντυπώσεις από τους Κερκυραίους και την Κέρκυρα, ο κ. Giesbert Karnebogen, θα της διανείμει, μέσω του Γερμανικού Πρακτορείου Gika – Press, σε πολλά έγκυρα γερμανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Τέλος, ο κ. Giesbert Karnebogen έκανε ιδιαίτερη μνεία στη συνεργασία που είχε με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου, καθώς και στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε.