Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Βενιζέλο- Κουβέλη να χαίρεστε τις χουντικές επιλογές Σαμαρά και Δένδια

Ο Σαμαράς τοποθέτηση στη θέση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τον Αθανάσιο Ανδρεουλάκο, ο οποίος ήταν βασιλικός επίτροπος και αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών σε στρατοδικεία την περίοδο της Χούντας!!! Ο «πατριώτης» λοιπόν γενικός γραμματέας είχε δράση στην «επανάσταση». Πιο συγκεκριμένα:
Ο Αθανάσιος Ανδρεουλάκος ως αντιεισαγγελέας πρωτοδικών του έκτακτου στρατοδικείου της 09/11/1968 κατακεραύνωσε τους κατηγορούμενους της αντιστασιακής οργάνωσης κατά της Χούντας, αγωνιστές της Δημοκρατικής Άμυνας, Στέλιο Νέστωρα, Παύλο Ζάννα, Γεώργιο Σηπιτάνο, Σωτήριο Δέδε, Κώστα Πυρζά, και Αργύριο Μαλτζίδη, προτείνοντας να...
 τους επιβληθούν βαριές ποινές.
Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι, εφημερίδες της εποχής δημοσιεύουν την αγόρευση του επιτρόπου Ανδρεουλάκου. Χαρακτηριστικά είπε «…η αρχή ότι η επικρατούσα επανάστασις δημιουργεί δίκαιον είναι διεθνώς αναγνωρισμένη. Η επανάστασις της 21ης Απριλίου επικράτησε πλήρως εσωτερικώς και ανεγνωρίσθη εφ´ όλων των κρατών εξωτερικώς. Επομένως εδημιούργησεν δίκαιον. Οι κατηγορούμενοι παραπέμπονται ως σκοπούντες την ανατροπή του κρατούντος πολιτεύματος και την ανατροπή της καθεστηκυίας τάξεως του παρόντως επαναστατικού καθεστώτος ως τρόπου και μορφής πολιτεύματος…»!!!