Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Συστάθηκε η Επιτροπή Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων στην Π.Ε Κέρκυρας

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Κέρκυρας, Χρήστου Σκούρτη, συστάθηκε η Επιτροπή Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων.
Στην Επιτροπή συμμετέχουν:... 
1) Κουλούρης Σπυρίδων, Πάρεδρος, ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια την Ευγενία Τσιλιμπάρη, δικαστική αντιπρόσωπο του Νομικού Συμβουλίου του κράτους.
2) Σπυρίδων Γερακάρης, δικηγόρος, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων με αναπληρωτή τον Μιχαήλ – Κωνσταντίνο Μαρόλλα.
3) Τσερεμής Γιώργος, εκπρόσωπος των επαγγελματικών φορέων με αναπληρωτή τον Αντρέα Περούλη.
Χρέη Γραμματέα της Επιτροπής θα εκτελεί η υπάλληλος της Διεύθυνσης Διοίκησης της ΠΙΝ, Χρυσικοπούλου Αλεξάνδρα, με αναπληρώτρια τη Σγούρου Αμαλία, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης
Έργο της επιτροπής είναι η εξώδικη επίλυση διαφορών που αφορούν στην αναπροσαρμογή του μισθώματος στις εμπορικές μισθώσεις, για ακίνητα που βρίσκονται εντός των ορίων της Π.Ε Κέρκυρας.


Πρώτη συνάντηση μελών της Επιτροπής


Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των μελών της Επιτροπής, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, Χρήστου Σκούρτη.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διερχόμεθα, η συγκεκριμένη Επιτροπή είναι ένα εργαλείο που μπορεί να συνεισφέρει στον εξορθολογισμό των ενοικίων των εμπορικών καταστημάτων της ΠΕ Κέρκυρας και να συμβάλει έτσι στη βιωσιμότητά τους».