Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Λαός ευχαριστεί Σαμαρά, Βανιζέλο, Κουβέλη, Γ. Παπανδρέου και λοιπούς.....


Γράφει ο Δημ. Καρύδης
Σαπίζουν πάνω από 1.000.000 Ελληνες πολίτες στα έλη της ανεργίας. Οι δύο Τροϊκες που κυβερνούν τη χώρα, δε δίνουν δεκάρα τσακιστή για κανέναν από αυτούς. Εχουν βαλθεί να μαζέψουν όλο το χρήμα που υπάρχει στην Ελλάδα. Εχουν βαλθεί να καταργήσουν όλο το νομικό, πολιτικό και ηθικό οπλοστάσιο της σε θέματα εργασίας, υγείας, παιδείας, πρόνοιας, ασφάλισης.
Κάθε καταργείται και μία χαρούμενη πτυχή της ζωής. Κάθε μέρα καταργούνται...
τουλάχιστον 500-1000 άνθρωποι.
Θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα. Αυτός είναι ο στόχος τους.
Να διαλύσουν το λαό και τη χώρα.
Και καλά να εργάζεσαι για 500 ευρώ. Για σκέψου να μην έχεις δουλειά καθόλου; Για σκέψου να σε κοιτάζει στα μάτια ο πατέρας σου και η μάνα σου; Για σκέψου να σε κοιτάζουν στα μάτια τα αδέλφια σου; Η γυναίκα σου; Τα παιδιά σου;
Τι να τους πεις; Πώς να μιλήσεις σε όλους αυτούς;
Η τρικομματική συγκυβέρνηση τι μπορεί να πει σε όσους έχει αφήσει χωρίς δουλειά αλλά και χωρίς επίδομα ανεργάις.; ΤΙΠΟΤΑ, διότι απλούστατα έχασαν κάθε ίχνος πολιτικής τσίπας.
Εμαθαν πια να μιλάνε με δις και τρις ευρώ και έχασαν την αίσθηση του χρήματος. Γελάνε και ψηφίζουν, γελάνε και αποφασίζουν. Τα οικονομικά μεγέθη που ρυθμίζουν τους έχουν σκοτίσει το νου.
Δεν ξέρουν για ποιο πράγμα φωνάζει ο κόσμος. Δεν έχουν επίγνωση για την απόγνωση του κόσμου. Οι αναφορές τους στην κοινωνία και το λαό μας, σε όλους τους ανέργους, τους ανίσχυρους της χώρας, γίνονται από συμβούλους. Οι ίδιοι ούτε που μπορούν να καταλάβουν που έχουν οδηγήσει τη χώρα ως τώρα.
Το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρουν το τέλος όλων αυτών που κάνουν τώρα. Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι όλα αυτά έγιναν με τόσο τέλειο τρόπο: θεσμικό!. Αυτό που ζούμε δεν είναι προσωρινό. Εχει ψηφιστεί στη Βουλή. Εχουν δεσμευτεί σε διεθνείς οργανισμούς. Αυτοί θα φύγουν κάποια στιγμή. Αλλά όλη βρωμιά και απανθρωπιά τους θα μείνει. Δυστυχώς καταστρέφουν τη χώρα και το λαό. Καταστρέφουν την περιουσία του έθνους: Τις δημόσιες επιχειρήσεις, αλλά και τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την πολιτική ηθική του λαού. Την Ιστορία της Ελλάδας.