Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

 ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΑΚΚ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ . ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/9 και ώρα7μμ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.
 Την τρίτη το απόγευμα, με πρωτοβουλία των εργαζομένων του ΕΑΚΚ, πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη με τα αθλητικά σωματεία της Κέρκυρας που κάνουν χρήση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου. Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Μάριος Άνθης ενημέρωσε τα Σωματεία σχετικά με την συσσώρευση προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ΕΑΚΚ μετά από...
τέσσερις και πλέον μήνες χωρίς Διοικούσα Επιτροπή, αλλά και για την δραματική κατάσταση των εργαζομένων που μπαίνουν στον 5ο μήνα ολοκληρωτικά απλήρωτοι και εξαθλιωμένοι. Οι εκπρόσωποι της Αθλητικής κοινότητας αποφάσισαν την πραγματοποίηση εκδήλωσης διαμαρτυρίας για την Παρασκευή 7μμ στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου και απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στους αθλητές, τους γονείς, σε ολόκληρη την αθλητική οικογένεια, στους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς και εκπροσώπους και σε όλο το κερκυραϊκό λαό να παραβρεθούν στην εκδήλωση και να απαιτήσουμε όλοι μαζί:

  • ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΕΑΚΚ.
  • ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.
  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.