Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με ομιλητή τον Κώστα Ήσυχο- Γ. Φοντάνας: «Νέα απόπειρα κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος»

Ανοιχτή συνέλευση, με κεντρικό ομιλητή το μέλος της Γραμματείας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ – υπεύθυνο Εξωτερικής Πολιτικής & Άμυνας του κόμματος Κώστα Ήσυχο, διοργανώνει αύριο (Παρασκευή), στις 7 μμ, στο Εργατικό Κέντρο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ της Κέρκυρας. Στην εκδήλωση θα συζητηθούν οι...
 αποφάσεις της πρόσφατης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και θα κατατεθούν προτάσεις αγώνα και διεξόδου από την κρίση.
 Με αφορμή τη διοργάνωση της εκδήλωσης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γιάννης Φοντάνας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Νέα απόπειρα κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, με σκοπό τη συνέχιση της ατιμωρησίας όσων ευθύνονται για τα δεινά που οι ίδιοι επέβαλαν στον ελληνικό Λαό, είναι σε εξέλιξη. Γίνεται προσπάθεια παραβίαση της συνταγματικά κατοχυρωμένης μυστικότητας της ψήφου των Ελλήνων βουλευτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αγωνίζεται σταθερά προκειμένου να μπει τέλος στις εφαρμοζόμενες πολιτικές λιτότητας που οδηγούν τη χώρα σε ανθρωπιστική κρίση, ενώ παράλληλα δίνει τη μάχη για το σεβασμό της δημοκρατίας και της συνταγματικής νομιμότητας.

Επιμένει να καλεί τον ελληνικό Λαό να πάρει την υπόθεση της σωτηρίας του στα δικά του χέρια, να ανατρέψει αυτές τις πολιτικές και την κυβέρνηση που τις εφαρμόζει.

Σε ολόκληρη τη χώρα, πραγματοποιούμε διάλογο με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, αλλά και με ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Αύριο, Παρασκευή, 18 του Γενάρη, στις 7 μμ στο Εργατικό Κέντρο, πραγματοποιείται ανοιχτή συνέλευση με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Ήσυχο, μέλος της Γραμματείας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ – υπεύθυνο Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας. Θα συζητήσουμε τις αποφάσεις της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ και τις προτάσεις πάλης και διεξόδου από την κρίση. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να παρευρεθούν και να καταθέσουν τις σκέψεις και τις προτάσεις τους».