Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Καταδικάζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Κέρκυρας καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εγκληματική επίθεση ενάντια στα γραφεία του ΚΚΕ στον Αϊ Μαθιά.
Οι τραμπούκοι του παρακράτους βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν για άλλη μια φορά σε κόμμα της Αριστεράς σπάζοντας τα γραφεία του ΚΚΕ και... γράφοντας συνθήματα της Χρυσής Αυγής.
Την παραμονή της επετείου της 25ης Μαρτίου .
Την ώρα που ο λαός μας δοκιμάζεται από την ανεργία και τις επιθέσεις του κεφαλαίου ενάντια στις κατακτήσεις του και στα δημοκρατικά του δικαιώματα.
Την στιγμή που η  κυβέρνηση των Τροικανών, η ΕΕ και το ΔΝΤ κατασπαράσσει τον Κυπριακό λαό.
Την στιγμή που ο Λαός μας αγωνίζεται και αγωνιά.
Ακριβώς εκείνη τη στιγμή τα φασιστοειδή δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.
 
Τώρα καταλαβαίνει και ο πλέον αφελής ότι στόχος του Νεοφασισμού δεν είναι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί  και τα αφεντικά τους αλλά οι μετανάστες και οι αριστερές οργανώσεις.
Ακριβώς τώρα χρειάζεται ένα ευρύτατο αντιφασιστικό μέτωπο όλης της κοινωνίας με πρωτοπόρους τους εργαζόμενους τους άνεργους την νεολαία και τις οργανώσεις τους.
Ακριβώς τώρα χρειάζεται η μεγαλύτερη μετωπική συνεργασία όλης της Αριστεράς για να αντιμετωπίσουμε την βίαιη επίθεση του κεφαλαίου.
Ακριβώς τώρα στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο ΚΚΕ και σε κάθε αγωνιζόμενο  κομμάτι του Ελληνικού λαού και δηλώνουμε ότι θα μας βρουν όλους μαζί απέναντί τους.
Κάτω τα χέρια από τα εργατικά δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες.
Να μην περάσει ο Φασισμός της Κυβέρνησης των Τροικανών της ΕΕ και του ΔΝΤ.
 
Κέρκυρα 25/3/2013
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Κέρκυρας